Elective Posting

Hari ni, 30 Julai 2012, dengan jayanya, saya start posting elective saya di Hospital Sungai Buloh bersama-sama Yana & Kak Tika. Kami posting kat medical department. Bila kat sana, terjumpa Afiq & Izzati. Diaorang pun buat elective kat department yang sama. So, jadilah kami geng yang AWESOME!

Hari pertama adalah hari menestablish rapport dengan staffs kat sana & objective kami tercapai. Staffs kat medical department kat sana semuanya baik. Ward kat sana jauh modern dari HTAR. Memang bertuah sipa kerja atau admit kat sana sebab ward dia ada accond, tak panas. Kami siap berperluang berjumpa dengan HOD medical, Dr Chris Lim. Kami sungguh berjaya untuk first day sebab kami dah berjaya membuat tour seluruh department. Bila objective tercapai, kami pun memulangkan diri kerumah dengan jayanya :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Elective

Isnin ni start elective kat Hospital Sungai Buloh. Tak sabar tapi rasa takut pun ada. Nasib baik ada Yana & Kak Tika. Tak sabar nak main doktor-doktor ;D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

10 Years of Friendship




It's been 10 years of friendship.
Hopefully it will be another 10 or may be 20 years or more than that of us together.
Thank you Allah for this <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Ultraman Kembali!! Oh Tidak, Hanya Ain Yang Kembali.

Dah lama saya tak check blog ni. Tulis entry baru lgi la tak. Baca blog orang pun tak sempat. Ni semua gara-gara busy dengan medicine & ultimate. Malam ni tiba-tiba rasa nak check blog ni sebab sekarang ni tak de kerja, duduk kat rumah tunggu orang panggil untuk elective. Insyallah, nanti saya post pasal apa yang jadi pada hidup saya untuk beberapa bulan ni. korang tahan la baca *pada sesiapa yang nak baca*. Bye,bye for now :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments