Terasa Bodoh

Sejak masuk paeds, tak de satu benda pun saya betul-betul belajar sampai boleh terawal kat mulut macam tu je. Tension bila dah 3 minngu kat Paeds tapi langsung tak de belajar pape lagi. Yes, we got class on history taking and anemia and also common lecture on electrolyte disturbance, tapi to be honest saya tak belajar pape. Sekarang memang saya rasa bodoh giler. So, I think I should start studying something. Wish me luck :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: