First Day Kat Paediatric

First day kat Paed was quite good. Tak de banyak benda menarik tapi agak seronok. Tak banyak benda boleh buat sebab tak tahu sangat macam mana nk clerking Paed's patients dan wat PE kat dieorang. Patients pun tak ramai, so tak da la banyak benda menarik.

Ward Paed macam nursery, bising dengan suara budak-budak, ada yang nangis,ada yang gelak sebab seronok main, macam-macam. Hari ni saya seronok sebab saya dapat jumpa dua orang budak yang saya betul-betul dapat main ngan dieorang. Sorang tu baby lagi, nama dia Aqil, comel sangat Aqil tu & sorang lagi budak umur 8 tahun, Najmi. Najmi tu memang aktif, mulut pun banyak. Bila layan Najmi, rasa macam layan 3 stooges saya waktu dieorg budak-budak dulu. Seronok hari ni dapat main ngan budak-budak.

I started to love Paed because of the kids kat sana, tapi takut nak buat physical exam kat dieorang sebab takut dieorg tetiba menjerit tak nak. Lepas ni nak balik practice PE kat Bambam sayang la.Hahaha :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: