Bakal Berakhirnya Posting Kat 0&G

Posting kt O&G dah nak habis.. Sedih giler nak tinggalkan department ni sebab ada banyak benda menarik kat department ni walaupun posting kat sini giler macam nak mati..Semua penat waktu posting kat department ni berbaloi dengan segala ilmu dan pengalaman yang dapat..Banyak benda menarik yang memang tak dapat dilupakan kat sini..Minggu ni adalah minggu last kat sini, and I will miss everything's here including people screaming in a labour room..hehe.. Dulu benci giler bila kena posting kat sini, rasa macam tak de benda menarik, tapi bila dah start posting kat sini, rasa macam sayang lak nak tinggalkan department ni.. Saya suka semua benda kat sini kecuali kipas kat ward yang tetiba berenti sesuka hati dia (panas giler tau)..Even, Dr Farouk pun saya suka *kenyataan berani mati*..haha..

Minggu ni kitaorang ada short case..List examiner belum keluar lagi, tapi hopefully saya dapat doctor yang boleh kawtim, senang sikit nak jawab soalan dia..Case write-up pun tak siap lagi, baca untuk exam apatah lagi, memang tak la jawabnyer..

Wish me luck ok? Because I'm desperately needs all the lucks in the world, now :D

Cheers <3




P/s:Nanti klau saya dah officially habis posting kat O&G ni, Insyaallah saya akan cerita pengalaman penuh saya kat sini..Korang jangan bosan baca post saya yang akan panjang berjela setabal buku Murtagh's tu lak yer..Hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: