Saya Rindu Nak Exams :D

Tension bila tak boeh tidur. Terasa lebih baik ade exam & study sebab at least waktu-waktu yang tak tidur tu berbaloi dengan study. Oh, I miss staying up late just for last minute study, I miss exams, I miss those tension and nausea feeling before entering the room, I miss answering the questions, I miss go out from the room with feeling "padan muka sape suruh tak baca, kan dah tak boleh jawab", I miss posting status dedicating to exam, I miss last minute "memorizing time" with elya, I miss everything that come with exams. Ok, I know I'm nerd because I miss exams. But, who cares? Better ada exams, at least ade something untuk dibuat dari tanam anggur yang tak tahu bila nak berbuah ni. :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: