Adakah Esok Pengakhirannya?

Esok might be my last day with them mungkin juga hari terakhir bergelar student sebab tak tau apa yang akan jadi pada masa depan. 3 years fly so fast. Sekajap je rasa. Dulu tak suka Shah Alam sebab tak de pape, then mula sayang kawan-kawan kat sini. Bila tahun terakhir kat sini, rasa sayang lak nak tnggalkan Shah Alam sebab kak sini bukan je ade kawan-kawan college, tapi ada gak my second family, my ultimate family. Sayang nak berpisah dengan dieorag semua.

Lepas ni clasmates saya akan bawa haluan masing-masing, so mungkin lambat atau mungkin dah tak jumpa mereka lagi. Lepas ni hidup saya kembali kat Sri Petaling, mungkin susah dah nak gi pick-up & main frisbee * akan rindu frisbee*

I'm glad that I end up this chapter of my life with a great friends and tons of beautiful memories. I've gained a lot of experiences and learned many new things. Life must go on. Sometimes we need to let go in order to make way for better things. Setiap pertemuan pasti ade perpisahan. Kenangan bersama akan kekal selamanya.



notakaki: Wat entry cam bajet je duk jauh, padahal boleh je datang bila-bila kat Shah Alam ni.
notakakilagi: Mintak-mintak boleh sambung MBBS sebab nak jumpa mereka lagi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: