Kawen

Selamat Pengantin Baru Abang Aie & Kak Sya.
Semoga berbahgia ke akhir hayat :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Tidur

Arhhhhhhh!!! Benci giler bila tak boleh tidur. Terasa macam kena insomnia. Tidur kejap je tapi dia still senang bngung dan tak ngantuk. Bila tidur ni nak kemabali normal?



P/s: Waktu tidur normal bagi manusia bernama Ain ini bila ditambah,ditolak, dibahagi dan didarab dengan tidur malam, tidur siang dan nap di celah-celah kedua-duanya adalah lebih dar 8 jam.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Gelagat Manusia

Gelagat manusia selalu menarik perhatianku.
Setiap dari mereka punya cerita tersendiri.
Memerhatikan mereka seolah-olah satu hiburan buatku.
Cuba memahami jiwa dan kehidupan mereka.
Ia pembalajaran yang seronok buatku.
Memberikan pengalaman yang berharga,
Mengajar erti sebuah kehidupan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Love is in the air

"Love is in the air".
Haha, absolutely not for me, at least for now.
I love being single, and always ready to mingle.

No one I need to care more than myself,
Nothing needs to be worry,
Nothing need to be ask for permission,
Nothing need to be explain,
Everything is just about me,
ME AND ONLY ME.
Nampak sangat pentingkan diri >:)

Being single made me feel good with myself.
I can have fun whenever I want.
I can be nice to whoever I like (bukan flirt ok, just being NICE),
I can be close to any guy (this statement applies for single guy only),
No one will get jealous,
No one will get angry,
And no drama needs to be face.

I love my life now,
I love peoples around me,
I enjoy every moments of my life like I will die tomorrow.



p/s: To all happily single girl, you girls rock!! And to girls that have a boyfriend, love your guy truly.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Jangan Salahkan Takdir

Setiap apa yang Allah tentukan buat kita adalah yang terbaik buat kita.
Jangan pernah menyalahkan takdir kerana ia seolah-olah menyalahkan Allah.
Allah Maha Mengetahui, Dia tahu apa yang terbaik buat kita.
Lakukan yang terbaik dalam apa jua keadaan dan belajarlah dari kesilapan.
Jangan sesekali menyesal dengan apa yang terjadi.
Kerana semua yang terjadi ada hikmahnya.
Bersabarlah dan banyakkan doa padaNya, hanya doa dapat mengubah takdir kita.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Thesis

This week, I’ll be busy finish up my thesis.
Deadline is on 27th July, 6 days from now and I'm still analyzing my data.
Hope can finish it by Sunday, so that my supervisor can check it on Monday.
Come on Ain, you can do it :A)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Today is Thursday

It's Thursday,means no more "Wordless Wednesday".
Today I can write something and not just posting pictures.
Yeahhhhh!!!!

But for now, I need to attend the class.
Bye bye,muahhhhhh <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Everyone having "Wordless Wednesday", so I'm having mine too.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Renungan Bersama

Orang yang baik pada kawan, tapi jahat pada keluarga sendiri adalah orang yang jahat.
Orang yang jahat pada kawan, tapi baik pada keluarga sendiri adalah orang yang baik.
Orang yang baik pada kawan dan baik pada keluarga sendiri adalah orang yang boleh dibawa balik rumah sebagai calon menantu. ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Dreams Do Come True

Weekend lps mmg weekend yang terbaik dalam hidup saya. Saya buat perkara yang tak pernah terfikir akan dibuat. Walaupun saya kecewa pasal Mr. / Miss “Who like to be invisible” tu, tapi tak kisah la sebab my dreams come true. It is the BEST WEEKEND EVER.


Saturday, 16 July 2011.

One of the best day in my life. I dapat tengok Liverpool main kat depan mata. It's like, WOAHHHHH!!!!! Macam tak percaya dapat tengok dieorang kat depan mata sendri. Dah la tu first time saya tengok bola kat stadium dan tengok team Malaysia main. Harimau Malaya memang hebat la. Tetiba saya sokong Malaysia. Selama ni tak kisah sangat pasal team Malaysia, tapi bila dah tengok sendiri dieorg main, saya rasa dieorg sangat hebat. Skills yang saya tengok kat tv, sume dieorg wat. Safee Sali tu boleh jadi macam Park Ji Sung, main untuk European club. Stadium Bukit Jalil penuh ngan manusia-manusia lalang termasuk la saya. Tak kisah la sape goal, ktorang akan jerit dan terlompat-lompat macam kena histeria.

I still can't believed I WATCH THEM LIVE. If I can go and hug them, I will "die". Tengok dieorang pun dah macam kena tachycardia, feels the adrenaline rush in my body. Tengok bola live kat stadium sangat best sebab ade geng untuk jerit-jerit and lompat-lompat bila score, walaupun tak kenal sapa dieorang. Players Liverpool memang best sebab dieorg memang raikan fans. Dirk Kuyt siap bukak baju lagi. Carragher dengan sytle dia sendiri kat atas padang. Sume tu live kat depan mata ok? Sape tak nak?

First time tengok dieorg waktu training session lagi dah rasa macam nak pengsan, ada Carroll, Agger, Kell, Joe Cole & ramai lagi la. Legend Liverpool, Ian Rush pun ade. Berbaloi la spend duit untuk tengok dieorang. Result match tu, Liverpool menang 6-3. Mana tak berbaloi, goal dah la banyak. Next time, klau Liverpool datang Malaysia lagi, obviously I akan pergi tengok. Hmmm, may be I should start kumpul duit untuk gi tengok dieorg main kat Anfield lak =.=



Sunday, 17 July 2011.

Jacob's Walk of Life, event berjalan beramai-ramai di Taman Botani Shah Alam a.k.a Bukit Cerakah. Pukul 5 pagi dah bangun untuk siap gi event ni. Saya kuar rumah sekali ngan abah kuar nak gi masjid. Memang pagi giler ktorang kuar sebab nak parking keta. By 6.30am dah sampai kat Bukit Cerakah. Time tu tengah gelap lagi, orang pun baru start nak ramai. Memang ramai giler join events tu, looks like thousands, mungkin lbh 5000 peoples there, dari budak kecik kat dalam stroller sampai la kat nenek tua.

Dulu, saya register event ni sesaje je, dengan alasan nak bersuka-ria ngan kawan-kawan sebab dieorg join. Then saya ajak Nadia, Nana, Swee & mama sebab nak meramaikan orang untuk bersuka-ria and memang ktorg bersuka ria hari tu. Walaupun terpaksa jalan 7km, tapi tak rasa penat sangat. Terasa macam bersiar-siar secara berjemaah. Dah la ktorang paling bising kat situ sebab tak berhenti borak. Mesti orang belakang tension sebab budak-budak ni bising sangat. Klau ade nombor berapa ktorang sampai, mesti ktorang dapat no yang beribu-ribu. Hahaha.

First time saya kenalkan kawan-kawan college saya kat Nadia & Nana. Suka bila dieorang dapat masuk. Sebab tu saya sayang kawan-kawan saya, dieorang sume jenis yang mesra alam <3. Ni first time gak saya join event kesihatan macam ni and it was totally fun. Berbaloi join Jacob's ni. Next year, klau ade lagi, saya nak join sebab sangat seronok.


p/s: Experience become greater when you gained it with your bestfriends <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Great Weekend

Will having a great weekend with a great friends.
Can't wait for that.
Dreams come true ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Letter From Heart

Dear, Mr. /miss “Who like to be invisible”,

I didn't know who you are and I never want to know. But if you read this, you know who you are.

First of all, I like to say that what u did to me is UNEXPECTED. I think I never disturbed anybody’s life, so why should you disturb mine? I should piss off with you, but somehow I'm not. I'm actually CONFUSED, why you did that to me, even I never knew you or perhaps I may know you but you like to KEEP YOURSELF INVISIBLE.

Mr/miss,

I didn't know what your real intention was. But, if it was a bad intention, congratulation because it was a pretty good attempt of you bringing me down. Just remember, the harder you try, the stronger I become. If it was a good intention, thank you because it is a good lesson for me, eventhough I learned it the hard way. However next time, if you didn't like what I post on my blog, please tell me personally. You don't need to do all this. I'm open to listen to your comment. And I also don’t need to go through all this chaos.

Mr. / Miss “Who like to be invisible”,

Whoever you are, you are not a good friend. If we a friend, our friendship had end because friend's won't do that. If we are never been friend, I never ever want to be your friend and I'm 110% sure you also didn't want to be my friend. I didn't need a backstabber and 'two faces' people in my life. I need REAL peoples, not the fake Barbie and Kent. I only need friend who tell me if there is shit on my face and help me clean it, not friend who throw shit on my face and laugh at it.

Darling,

You don't need to worry because I won't revenge. Revenge is not my thing. I won't be so stupid and low just for you. I believe karma will do their job. I just need to sit back, relax and patiently waiting for that moment to happen. When the time comes, please don't get angry, just smile because it will make you look nicer ;)

Anyway, thank you again for that valuable lesson. I learned a lot from it and I’ll remember it for the rest of my life. Please, never do that to others. If you didn't like them, just tell them in their face because you never know who you dealing with in the future. Have a great day celebrating your ‘not so big successes. Wohooooo!!!!

Oh, by the way darling, I like to remind you that this is my personal blog. I write about my personal life especially about my thoughts and experiences. If you didn't like me, DON'T READ. Please enjoy your life and don't disturb others. Life is too good if you cherish every moments of it. Cheers V(^__~)V

P/S: Don’t be invisible for so long because people might forget you.


<3 Learning from a mistakes are hard, but someday you will appreciate it. Thanks for all the good advice, doc :) <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Medicine = Puzzle

Medicine is tough. There are a lot of things needs to be memorized. That's a lot of time need to be sacrifice. That's a lot of hard work need to be done. Once you decide to choose medicine as your study field, you need to sacrifice everything for it, including your fun time (ouchhh, that's really hard). Sometimes, when it so tough, you just feel like you can take it anymore, you just want to quit and you will think back why you want to do medicine? But the reason that makes you want to quit is the same reason that make you wake up and heads up to face it. The tears of suffering will eventually change into the tears of joy once you have your dream scroll in your hand.

Now, I'm still in the phase of "tears of suffering" and I really hope that someday that tears will change into tears of joy. Somehow, despite all those crazy terms, disease, exams, course works and everything between it, I love medicine. For me, diagnosing a disease is like solving a puzzle. The symptoms and signs are the clues. You need to think hard when you solve a puzzle. Which piece is applied to that particular part? The same thing as medicine, which symptoms and signs apply to that particular disease, which is the best treatments for that disease and what is the prognosis for that disease depending on the patient's condition. I love medicine because of these. It makes me think and analyze two things that I love most. Diagnosing a disease always give me joy. Eventhough I don't really know and memorize all the disease I learned (I should work hard to overcome these problems).

I love puzzle and I love medicine. Hopefully I will succeed in this field. It is not easy to be success yet it isn’t hard. It is not hard to fail yet it isn’t easy. If you give your best shot and always pray to Allah, Insyaallah you will succeed. And DON'T FORGET to get blessing from your parents and teachers because Allah's blessing comes from them. <3




p/s: When I said crying it doesn't mean that I cried.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Quotes

Great things often happen when it is unplanned. :A)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments