Yeahhhhhh

Yeahhhhhhhhhh!!!!! Survey form saya dah habis distribute. Pada saya skang dah ade 190, 70++ lagi masih kat farah, 20++ kat Conie dan 3 lagi pada Tara.

Happy giler bila dah habis distribute. Cukup 300 atau tak, itu cerita no 2, janji survey saya yang berjumlah 309 tu dah habis di distribute.

Saya nk ucap terima kasih kat Lisa, Lia, Iffa, Sheila, Aimi, Swee, Don, Yana, Kina, Conie, Elya, Wiki, Kak Omey, Alina, Khai, jiran sebelah dan kawan mereka, Kak Linda (kalau saya tak salah pemilik novel Nora Elena tu namanye Kak Linda) dan semua yang saya lupa untuk listkan kat sini sebab tolong distribute survey saya pada classmate atau housemate mereka. *terasa macam ucapan menang anugerah skrin lak,hehehe*

Alhamdulillah survey dah habis distribute, sekarang tinggal untuk key-in data tu sume je. Thank you semua yang sudi jawab survey saya, sayang korang walaupun mungkin tak kenal sapa yang menjawab survey saya ni,muahhhhhhhhhh <3<3<3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: