Terpaksa Rajin Demi Thesis

Petang tadi tetiba je dieorg cakap hari Khamis ni kena hantar soft copy data kat Dr Redhwan. Tension giler bila dapat news tadi sebab data colection pun saya tak siap lagi, ni kan key-in data. Dah la sample saya beratus, mencanak saya nak kena key-in data tu sume dalam masa yang singkat. Minggu ni lak agak busy, lagi la tak de masa nak key-in data tu. Malam ni la jugak perasan malas melanda diri sebab penat dan mengantuk disebabkan class dari pagi sampai petang dan kekurangan tidur untuk beberapa hari ni. Tapi kumpulkan gak semngat untuk start key-in data. Semangat ni sebab Yana main-main kat Fb surh key-in data. So, thank you Yana share semngat yana key-in data ngan kta :)

Ni la buktinya saya sekarang tengah sibuk key-in data. Tapi baru key-in 20 orang dan baru wat part socio-demographic *at least I start doing something right?*




Notakaki: Please Dr Redhwan, bagi la kami masa lagi, sampai next monday pun tak pe.. T.T

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: