Nak Hiking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tetiba terasa nk hiking. Tp nk hiking yg lg mencabar dr naik Broga (walaupun tak prnh naik Broga), yg ambik masa hours utk smpai puncak, tp blh trun dr puncak pada hari yg sama. Nak hiking dgn groups yg kecil je, tak perlu smpai berpuluh-puluh org. Ni sume salah Arep sbb tulis kt blog dia psl dia gi hiking hari tu. Terasa cam best lak klau dpt try hiking mcm tu. Ada sape-sape sudi untuk gi hiking ngan saya? Someone, pleasssseeeee help me ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

Musafir Melayu said...

haha...it's not easy to go hiking to mountains that I go...you need preparation.

But sure, a casual hiking trip could always be arranged. :)

shiela said...

jom ain :))

Ain Lodo said...

sheila:jom sheila!!!!

arep:ak tak mampu lg nk gi hiking mcm ko gi tu,sbb tu ak nk try yg casual dlu..klau lps,blh la gi mcm ko gi tu..

shiela said...

heee . ayuh . hiking . hiking :)