Lecturer "Suka Hati"

Oh Dr Omar, doc yg plng 'tingtong' *ayat pnjm dr aten* ku pernah jmpa. Suka hati dia je kacau class lecturer lain, lps tu bising-bising dlm class tu mcm time tu class dia. Dia ambik masa lecturer lain tak pe, tp lecturer lain tak blh ambik masa dia. Gaya dh la mcm gangster jalanan, sume benda pun ikut otak dia. Dia la doc plg lawak sy prnh jumpa. Dia lawak sbb gaya dia yg tak boleh berenti duk diam. Sampai td, blh lak dia kacau class Dr Thaaer yg tgh ajar ktorg surgery, lps tu interrupt Dr Thaaer ckp, kacau ktorg yg kt dpn yg tgh dgr Dr Thaaer explain, lps tu ikut je Dr Thaeer jln and last-last sekali, yg pling menarik sbb dia blh lak gaduh ngan Dr Thaaer mana yg plg bagus, surgeon or anesthetic (Dr Thaaer adlh surgeon, Dr Omar lak anesthetic). Satu class gelak tgk gelagat dieorg. Mesti Dr Thaaer tahan sabar je ngan Dr Omar tu. Hari tu, Dr Jalal prnh sekali kna ngan Dr Omar, mcm tu gak. Dr Omar mmg lawak la. Walaupun lawak-lawak & ckp laju giler mcm kereta F1, tp dia still lecturer yg bagus. Lecture dia blh difahami tp dgn syarat kena dgr betul-betul sbb dia ckp sgt laju mcm pesawat pejuang. Hehehe. Oh, by the way Dr Omar, YOU ROCK!! Y.Y

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

shiela said...

haha :))

Ain Lodo said...

ishhh, jgn gtau doc tau,nanti mati sy kena baling dr tgkt 13 ngan dia..:(