Jacob's Walk of Life

17/7 nanti saya join event Jacob's Walk of Life. Saya tak sangka saya akn join event ni sbb tak pernah seumur hidup saya sepanjang 21 tahun ni sy join event-event mcm ni. Selalunya sy tak suka event mcm ni sbb ramai org, sy tak suka bila crowded sgt. Tp bila Arep promote kt Babat dan rmai classmate sy nk join, sy pun ikut la sekali, saje je join, untuk gelak-gelak ngan kawan sy. Bila sy promote kt bestfriends sy, dieorg pun nk join. So, mkin seronok la event tu nanti. Ngeee :D


*Aura Arep bila jd promoter, rmai yg tertarik nk join, ni la buktinya*

So guys, kalau korang tak de plan lg utk 17/7, jom la kita ramai-ramai join Jacob's Walk of Life nanti. It's free, plus blh dpt t-shirt dan goody bag lg dan plg penting kt Shah Alam je pun. Jom la kta sihat smbil bersuka-ria ngan keluarga & kawan-kawan <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: