Weekend di Awal May

Weekend hari tu sy blk rmh, blk rmh dgn membawa bersa-sama virus selsema yg x hilang-hilang.. Sy blk rmh dgn harapan nk mkn makanan rmh yg sedap, makanan yg mak masak.. Dh lama mak x masak sedap, klau tambah, tolak, bahagi, darab sume, dh dekat 2 bulan mak x masak sedap.. Mak dh lama x masak sbb dia busy ngan benda lain ( dia gi Umrah & lyn kak Nurin yg sakit)... RINDU MASAKAN MAK!!! Dh la demam, lg la rindu nk mkn makanan mak masak, last2 sy merajuk (ok, sy tau sy manja).. So, mak tnya la sy satu soalan yg mmg sy dh lama tggu:

Mak: " ain nak mkn apa?"
Saya: "ain nak makan makanan rumah"

Lps sy jwb tu, mak diam je & kuar gi Carefour.. Sy x tau apa jd kt Carefour sbb sy x ikut.. Tp yg pasti keesokkan harinya (Ahad) sy dapat capai impian sy, sy dpt makan makanan rumah yg mak masak.. Mak masak udang sweet sour & daing kicap fave sy.. Mmg puas hati la makan ari Ahad tu.. Tp x puas lg sbb sy dpt mkn makanan rmh yg sedap utk sehari je.. Sy mmg suka masakan mak, x de org yg blh tnding mak masak sbb mak ade resepi khas waktu masak iaitu kasih sayang dia..



notakaki: Tq mak bg ktorg sume bonus, syg mak sgt,muahhhhhhhh..
notakakilagi: KJ @ Qalish skang dh dpt nama baru iaitu bambam sbb dia dh makin tembam :D
notanotakakilagi: Weekend hari tu mmg x de mood lnsung smpai tak asyik online mcm biasa =.=

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: