MSU Cipta Sejarah

MSU dah naik taraf dlm bab-bab mengecheck exam result sbb kali ni ktorg dpt check result pkai e-class je, tak macam dulu,kena dtg MSU hari yg ditetapkn dan beratur hnya semata-mata nk check result & daftar sem.. Kali ni ktorg blh check bila-bila je (ok, sy tau Uni sy mmg sgt lame sbb Uni lain dh wat lama bnda ni).. Saya tak check lagi result saya sbb skang server tgh down.. Arhhhh, takut giler nk check result, mcm-mckm rasa skang ada sbb saya takut tak capai expectations sy.. YA Allah, tlg la sy, semoga saya dan kawan-kawan dpt result yg ok. Amin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: