Kisah "LI" Saya yang Tak Berapa Nak "LI"

Schedule "LI" kmi berubah, dh x de gi Hospital Kota Bharu.. Kmi akn duk 6 bulan kt sini.. 6 bulan gaj schedule kmi sama iaitu:
-> Class setiap ari kecuali Jumaat..
-> Class dr pkul 8am smpai 5pm..
-> Pagi Jumaat akn gi Hospital Klang..
-> Ptg Jumaat, x lau lg wat ape,mungkin seminar kt MSU yg terchenta ni :P~~

Bila Dr Reza announce berubahan ni, nmpk mcm-mcm reaksi dr classmates sy, tp kebanyakan sedih & x suka dgr news ni.. klau blh dieorg nk gi Kelantan sbb kt sana ktorg akn duk hospital je, so blh la wat practical byk sikit..

Sy lak mcm biasa, x de perasaan dgr news ni sbb bg sy perubahan ni ade kebaikan & keburukan.. kebaikannya, sy x yah duk Kelantan lama-lama walaupun Kelantan tu kg sy.. sy suka blk Kelantan utk seminggu je tp bkn utk 3 bln sbb family & kawan sy sume kt sini.. keburukannyer, sy x dpt bljr practical dgn lebih lg sbb ktorg gi hospital seminggu sekali je.. klau perubahan ni confirm, sy harap Dr Reza dan Dean bnrk ktorg gi hospital seharian utk ari Jumaat tu atau tambahkn class practical utk kmi.. class ktorg selama ni sgt bagus sbb byk bnda baru ktorg bljr, tp class ni lbh byk bagi kebaikan kpd org yg nk smbung MBBS nanti.. apapun sy percaya pasti ade kebaikan yg Allah dh rancang utk kmi sume :)


p/s:why I always end up with no feelings? =.=

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: