penat....

mggu ni penat giler..dari ari isnin lg busy smpai la ari ni..ari isnin ktorg ade xm mid term first aid..mlm ahad stay up sbb bru nk baca note..nasib baik xm ptg,so,tgh ari tu blh tdo jap..ari selasa lak, kena stay up lg sbb kena wat asgnment..ingatkn assgnment first aid tu kena hntr ari jumaat tp sebenarnye ari rabu last day kena htr...mencanak wat assgnment tu..dah la byk giler tajuk dia..lps tu lak,x dpt on9 lg,so x blh nk cari info utk assgnment..nasib baik wiki tlg..blh la sy cari info utk assgnment tu..ingatkn ari rabu tu blh la relax n restore blk tdo,tp bru dpt tau assgnment tu salah foramt..kena la wat blk..nasib baik farah tlg bg format..sy n elya follow je format farah..mlm rabu kena stay up lg sbb nk wat asgment tu..mlm khamis bru dpt tdo lena..mlm jumaat lak stay up utk wat props utk choral speaking..nasib baik yg wat props sumernyer sekapala,so x de mslah nk gaduh2..hehehe..mggu ni busy sbb ktorg ade choral speaking lg..dlm masa 4 ari je dpt practice choral tu..giler btul..dh la ade mcm2 probs waktu practice tu,ade x puas ati la,ape la..nasib baik x gaduh je..hehehe..despite all those problems,we still did our best and performed well..ckp psl choral ni,td ktorg wat silap sikit sbb mostly lupa dialog dia..nasib baik pndai cover..hahahhaa..tp papepun,congrats n thx to all my group members bcoz giving ur full effort for this..hopefully we get a full mark =]..yeah!!!!lps abis choral,bru rasa tenang giler sbb dh blh rest..next week bru pkir lain..hopefully next week x sepenat mggu ni =]

p/s:happy belated burfday to najwa!!!!luv u so much,mmuaaahhhhh
p/s:thx farah n wiki coz tlg i wat assgnment..jasamu kukenang hgga akhir hayat..=]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

pRinCesS... said...

tkpe ain..sabo..di sebalik ksusahan,pasti ada kesenangan..insyaAllah..chayok!

kHaiEysHa said...

u've been tagged!

safri@chaie said...

eyt.. ni adress baru aku~ http://senyapsudeh.blogspot.com

haifa said...

org pown dh tukar adres..
klik kat nm ku ea..tq.:)