1. Adakah anda suka blogging? Kenapa?
suka la klau boring..tp kekadang pnat gak klau asyik blogging...

2. Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
(i)of course my blog
(ii) blog kwn2 sy
(iii) blog estranged..
(iv)blog sesape je yg sy nk baca
(v)e-shop and blog yg wat review psl bags n shoes(x beli pun,usya je lebih=])

3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda ? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati ?dan Siapakah org itu ?
mestila nk..x kisah la sape org tu,janji dia syg sysbb sy akn syg dia gak..=]

4. Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
ntah la..coz sy x prnh btul2 cinta org..suma crush je,so x kisah la..hehehe

5. Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5
ape ek????ermmmm
(i)mestila dia baik ngan sy,family n kwn2 sy
(ii)gentleman in a right way
(iii) ada iman coz dia kena bimbing sy
(iv)phm sy dulu klau dia nk sy phm dia gak
(v)n most important is,he luv me as much as i luv him..hehehehe

6. Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
i dun know..mebe sblm 30 kowt..tp papepun sy kena capai cita2 sy dulu bru blh kawin..hehehehe

7. Nak berapa anak?
klau blh,sy nk 4 ank,mcm adik-beradik sy...=]

8. Lucky person yg anda ingin tag:
-ariff
-mina
-nawa
-haifa
-khai
-blanche
-n sesape je yg terasa nk wat tag ni..hehehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

_naJw@_~. said...

tag lgik????wawawawa