1. Adakah anda suka blogging? Kenapa?
suka la klau boring..tp kekadang pnat gak klau asyik blogging...

2. Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
(i)of course my blog
(ii) blog kwn2 sy
(iii) blog estranged..
(iv)blog sesape je yg sy nk baca
(v)e-shop and blog yg wat review psl bags n shoes(x beli pun,usya je lebih=])

3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda ? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati ?dan Siapakah org itu ?
mestila nk..x kisah la sape org tu,janji dia syg sysbb sy akn syg dia gak..=]

4. Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
ntah la..coz sy x prnh btul2 cinta org..suma crush je,so x kisah la..hehehe

5. Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5
ape ek????ermmmm
(i)mestila dia baik ngan sy,family n kwn2 sy
(ii)gentleman in a right way
(iii) ada iman coz dia kena bimbing sy
(iv)phm sy dulu klau dia nk sy phm dia gak
(v)n most important is,he luv me as much as i luv him..hehehehe

6. Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
i dun know..mebe sblm 30 kowt..tp papepun sy kena capai cita2 sy dulu bru blh kawin..hehehehe

7. Nak berapa anak?
klau blh,sy nk 4 ank,mcm adik-beradik sy...=]

8. Lucky person yg anda ingin tag:
-ariff
-mina
-nawa
-haifa
-khai
-blanche
-n sesape je yg terasa nk wat tag ni..hehehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

=[

esk dh kena daftar sem baru..esk gak result sem lps kuar..takut giler nk tau result tu..hopefully sume ok..wish me luck!!!!!!!sedih giler nk kena blk kolej dh..cutiku dh berakhir,sume nikmat yg ada waktu cuti pun dh berakhir,sedih betul coz yg pnting dh x de unlimited internet excess & mknn yg sedap2!!.ape2pun wish me luck 4 tomorrow!!!!!!luv u all=]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

tag dr mina

1. Apakah hubungan awak dan dia? (dia tu org yang tagged kite kut)
- kami teman tp mesra...(curi ayat fahrin ngan linda onn,hehehehe)

2. 5 impressions terhdp dia
- nice
- setia giler even dia byk scandal (mina,jgn marah tau,nanti cpt tua,hehehehe...)
- suke budak2 especially ank buah dia
- pandai sbb blh ckp ape je ngan dia
- aktif

3. Perkara yang paling memorable yang die lakukan kat awak..
- hmmm..ape ye???dia prnh blanja ktorg mkn kt ali

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak..
- (sdang pkir)...byk sgt la bnda yg dia prnh ckp,x tau nk pilih mane..=]

5. Kalau die kekasih awak.. awak akan..
- x kn nyer..nanti jd lesbian lak ktorg...lol

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan..
- mntak2 x jd,x nk la..biarlah kami jd kwn smpai bila2...(luv u ,mina)

7. Kalau die kekasih awak.. dia perlu improve dlm..
- i told u,dia x mungkin jd kekasih sy..

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana...
- ktorg dh x sekepala kowt..hehehehe...(x nk la b'musuh ngan kwn2 sy)

9. Overall impression ttg dia..
- best kwn ngan dia sbb sy blh ckp psl sport ngan dia..hehehe..dia kwn yg baik...

10. The most desirable thing to do to her/him
- hmmmmmmmmmm...paksa dia msak utk sy kowt...hahahahahaha(gelak dgn jahatnyer)....just joking la..sy pun x t'pkir nk wat ape kt dia la..

11. Apakah awak rasa ttg pandangan org terhadap awak?
-mane sy tau,tny la org2 tu sbb tu pndangan dieorg bkn sy..

12. The character of you for yourself?
- phlegmatic(x tau la ejaan tu btul ke x)....

13. On contrary, the character you hate about you..
- suka wat keje last minute & byk main

14. The most ideal person you want to be with?
-andy estranged + kimi raikkonen + chris evans = my own MR RIGHT(the most ideal person i want to be with)..hehehehe..(dlm2 byk2 soklan.sy plg suka soklan ni *wink*)

15. For people who like you.. tell sumthing about them.
- thx a lot..luv u all so much..mmmmuuaahhhhhhhhhhh(jika anda lelaki,sila tepis kiss ni)..hehehehehe :D

16. Ten people you tag:
1- khai
2- elya
3- nawa
4- haifa
5-blanche
6- nurul
7- ariff
8- ikram
9- chaie
10- fik

17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
- dgn dia nyer hubby la...(ku doakn kamu bahgia) =]

18. Is no. 3 female or male..
- female

19. If no.7 and 10 have a relationnship. Is it a good thing?
- ariff ngan fik?????x mungkin la..dieorg mcm kakak ngan adik je(ndai2 je ku wat perbandingan :D)

20. Mcmmane dgn no.5 dan no.8?
-blanche ngan ikram????hmmm.....mcm best je,dieorg pun dh lame knl (jgn marah ek ikram & blanche,hehehehe)

21. No.4 single kah?
- single kowt sbb dia jenis pompuan melayu t'akhir..hehehehe

22. No. 1 belajar apa?
- sama ngan gue, bachelor in medical science.

23. Say sumething about no. 6.
- dia ganaz giler tp dia baik

24. No. 9 klakar tak?
- chaie mmg klakar..dia sgt sengal

*kpd yg kena tag,sila la wat tag ni ek..sorry sgt2 klau ade yg x puas ati psl tag ni..luv u all =]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Clouds amaze me =]

Clouds amaze me
how easily they make friends
with other clouds, but
always maintain their independence, and
how they put themselves
at the mercy of the wind, that
keeps them from becoming
too set in their ways like mountains.
Clouds amaze me
how they drift in wisps and billows, and
how they dress up as scowling old men
with stately white beards, or
naughty elephants standing on hind legs, or
even battered pirate ships
on a tumultuous sea.
Clouds amaze me
how they seduce my imagination, and
how they make me want to dance, and
how they make me want to be
something other than I am,
if only long enough
to know what it’s like
to be someone or something else.
Clouds amaze me
because they can be whatever
they want to be, and
finally just like good poems, they
leave the right parts of the story untold.
Jun 17th, 2007 by by Don Iannone.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments