repro quiz!!!!

minggu ni sgt bosan sbb x blh blk rmh,so x blh on9..last time,sy ada citer psl keyboard player tu,sy ingatkn dia ensem,tp x sgt..dr jauh je dia ensem tp dkt x ensem pun n i as usual sy dh x suka kt keyboard player tu lg..tp x kisah la sbb dia hny utk cuci mata je..i love to be single coz x yah susah2 pkir prob org lain(u noe what i mean)..
this week agak penat coz ktorg dpt 2 assignment baru..assignment career yg dulu pun x wat lg,tp dh dpt assignment baru lak..so,sy kena siapkn 3 assignment b4 31st ni..thursday lak,ktorg ada quiz repro..as usual dr fatima g pecahkn ktorg suma n sy kena duk pling blkang n mcm biasa,sy x blh jwb quiz dia..quiz repro sgt ssh!!!!on friday,ktorg ada 1st urinary lecture with dr mohanad..suara dr tu sgt romantic,dia mcm x cukup testosterone je,so dia nyer larynx x become larger..hehehe..tp dia sbnrnya ok je n plg best dia bg group assignment,tp dia nk 2-3 pages je..so,sng la keja sy,x yah pkir sgt psl assignment tu..hehehehe..
ari ni lak ktorg ada quiz repro lg skali..ape bnd soklan tu nak pun,sy x tau..sy x baca langsung psl nutrients supply tu,so x tau la sy ngarut ape kt jawapan tu(sorry dr coz kena baca jwpan mengarut sy)..blk td kepo ambik coz abah blk kg..x syok btl sbb x dpt ikut blk..sy kena tnggal ngan k.nurin n kepo..tp ok la,blh tgk kepo ambk tanggungjawab dia jd abg..klau mak n abah ada,kepo x kisah kt ktorg sikit..tp bila mak n abah x de,dia jd abg yg sgt caring kt adik2 dia(i love u,bro!!!)ari ni dia melayan je ktorg nk g mane2 pun..i realize he really a great bro n i really respect n love him!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments