i'm getting busy...

dh lama x update blog ni sbb lately sy malas sikit..td bengan btl sbb mara byk songeh..form sy kena rejact sbb bkn penghulu yg sign..lps teman elya g beli tiket bas,trus g subang ngan abah utk ambik sign penghulu,nasib baik penghulu ada..penghulu tu cop besar2 kt form 2,so org acc tu x blh reject dh form saya..huhuhu..

mlm selasa ari tu g tgk wiki,alice n connie practice utk perform esk..ktorg g dlm pkl 8.30 tp dieorg nyer turn pkl 11 lbh..lama giler ktorg duk tggu kt situ..tp,ada sorang yg main keyboard utk dieorg ni ensem giler..tp best kaco dia.sy pangdang dia lama smpai dia terdistress..padan muka dia..hehehe..ptg esk dieorg perform,so nk g tgk dieorg n pemain keyboard tu(wink*)..mlm td lak sy tgk connie pkai baju iban dia..baju tu sgt comel..tu first time sy tgk baju tradisional iban yg live,selama ni tgk kt dlm tv je..sy try pakai hiasan dieorg,bnd tu sgt berat..bgs btul org iban sbb blh thn pkai hiasan yg berat mcm tu..
esk ada klas GU sbb prof karim nk ganti klas GU ktorg..next week ktorg akn start busy blk mcm sem 1 dulu sbb ada klas utk 3 subject lg..dgr citer,klas GU yg lps2 akn kena ganti n mebe ktorg ada klas mlm..klas repro lak still ada utk minggu chinese new year ni,dr fatima lngsung x nak bg ktorg cuti..x syok btl klau ada klas mlm sbb ari sabtu ktorg dh x de life x kan dia nk ambk night life ktorg lak..i noe,we taking medic,but tlg la phm sikit..pape,lantak la..janji final nanti sy blh score..

p/s:happy belated burfdat to connie>.<

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comments: