journey 2 sg congkak..


semlm,sy g sg congkak ngan kwn2 sy..syok giler,tp syg odah x dpt join...rasa t'haru gak bila dieorg sanggup tggu sy blk utk g sg congkak sbb pg tu sy ada klas..hbs klas,trus blk rmh..smpai rmh,nurul n yg lain dh tggu..so,trus la g jmp boys sbb ktorg nk konvoi..tp.pnt je rushing sbb khairdin x smpai lg..so kena tggu dia dulu..tp sementara tggu dia smpt g the store jap utk beli mknn utk bwk g sg congkak tu..ktorg tolak g sg congkak dlm pkl 11.30pg,itupun singgah ambik khairudin kt bndr tun razak jap..ingat boys tau jln g sana sbb dieorg yg ajak...tp sbnrnya diaorg x tau jln pun..sy n nadia yg jd petunjauk jln..nurul mmg giler waktu driving..dia bwk mmg laju,mcm f1..ktorg rasa mcm nk mati kt dlm keta tu,especially nadia..ktorg pun giler gak dlm keta tu sbb asyik m'jerit je sbb dh lama x jmp..dr rmh smpai ke sg congkak,ktorg x henti2 ckp n gelak smpai sakit perut,meriah giler dlm keta tu..lps smpai sg congkak ktorg trus cari tempat utk lepak..boys je yg mandi..ktorg x bwk baju,so ktorg jd fotogedik je,tankap gmbr byk2 n duk lepak smbl borak je..dkt pkl 4 bru ktorg blk..waktu blk tu,nurul drive lg giler sbb dia race ngan muaz.. semlm mmg penat tp journey semlm mmg best walupun sekejap..lps ni suma org akn busy blk ngan study dieorg,so x tau lg la bila nk wat journey mcm tu lg n hopefully,odah dpt join journey lps ni lak..

p/s:to nana,nadia,nurul,odah n fatin,i luv u all so much!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

elya~nadia said...

wouuytt..
gler jlos..
muahaha..
btw, udohla muncung u..
hak2..
bgosla u sronok2..
sbb da nk mid sem.. =p