gedikz...



ari ni pnt btl..sbb dr ptg semlm,x rest lg..semlm ptg sy g alamanda ngan nana n nadia..nana drive n tu 1st time nana drive ktorg..nana drive ok,x giler sgt cam nurul..ktorg saje je g jln2 kt alamanda tu..sbbkn nana n nadia x lunch lg,so ktorg g mkn kt rasamas n nana blanja mkn ktorg suma(thanks nana)..lama gak ktorg duk lepak kt situ sbb byk giler bnd nk borak...lps abis mkn,nadia lak blanja rotiboy sbb dia nk sruh ktorg try rasa rotiboy(best gak rotiboy)..pastu,ktorg trus g wetland sbb x tau nk g mane dh..lps 2,trus blk rmh..smpai rmh dlm pkl 7 mlm..dlm 8.30mlm lak,ada org ajak g mkn kt rmh dia..die org china n dia ajak ktorg g rasa mknn china..mknn tu mcm mee tp x tau nama dia ape,tp mknn tu best gak..semlm gak,1st time sy mkn mknn china sbnr n mkn dgn chopstik(nasib baik.blh mkn smbl guna chopstik tu)..mlm tu,tgk liverpool jap,tp pnt sgt, so g tdr n x sempat pun tgk game tu abis...
pg td lak kena bgn awal sbb nk kena g klas..abis klas,trus blk..tp smpai je rmh,trus lunch n siap nk g shah alam blk sbb kena teman k.nurin g ambk k.sikim n yg lain kt rmh sewa dieorg..lps bdk baru msk rmh dieorg,ktorg suma g mcd kt syeksen 2 sbb hanis n k.sikim nk mkn prosperity..lps 2 trus g htr hajar blk rmh..ktorg singgah jap rmh dia sbb time 2 dh dkt maggrib..pkl 8 lbh bru blh rmh...skang bru dpt rehat,tp esk kena bgn awal gak sbb nk kena g kenduri kt phg..minggu ni mmg sgt penat tp best!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

adelaideninase said...

nice pic!!