chamang's rock!!!



semlm sy g kenduri sdra abah kt phg..lps je kenduri tu ktorg singgah kt air terjun chamang..dh lama x spend time ngan family especially ngan hajar,nanah n nani,so syok gak dpt g chamang ngan dieorg..semlm,1st time ktorg suma g chamang..ktorg smpai sna dlm pkl 3ptg..nasib baik cuaca x hujan even langit dh mendung..ktorg dh siaptukar baju waktu singgah masjid sbb suma excited nk mandi sungai..smpai sana, trus cari tmpt utk lepak..waktu ktorg smpai tu,hujan rentik2 n air sungai tu laju,so ktorg x jd nk mandi n plus ada rmai laki gatal kt situ..ktorg just posing n jd gedikz je kt situ especially hanis sbb dia plg suka b'gmbr(dia asyik pose je sepnjng masa)..just k.sikim n hajar je yg basahkn seluar dieorg..tp ktorg seronok kt sana,cian kt k.nurin kt rmh sbb dia x dpt ikut,keta dh penuh..dlm pkl 4 lbh,ktorg tolak blk kl..smpai je rmh,suma trus rest sbb penat sgt..semlm mmg best tp suma org x puas ati sbb x dpt mandi n singgah kejap je kt situ..dieorg plan nk g lg kt air terjun tp x tau lg bila sbb masing2 busy..hopefully,plan tu jd n klau jd,hrp2 qibah ikut skali...
p/s:rindu giler kt qibah!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

gedikz...



ari ni pnt btl..sbb dr ptg semlm,x rest lg..semlm ptg sy g alamanda ngan nana n nadia..nana drive n tu 1st time nana drive ktorg..nana drive ok,x giler sgt cam nurul..ktorg saje je g jln2 kt alamanda tu..sbbkn nana n nadia x lunch lg,so ktorg g mkn kt rasamas n nana blanja mkn ktorg suma(thanks nana)..lama gak ktorg duk lepak kt situ sbb byk giler bnd nk borak...lps abis mkn,nadia lak blanja rotiboy sbb dia nk sruh ktorg try rasa rotiboy(best gak rotiboy)..pastu,ktorg trus g wetland sbb x tau nk g mane dh..lps 2,trus blk rmh..smpai rmh dlm pkl 7 mlm..dlm 8.30mlm lak,ada org ajak g mkn kt rmh dia..die org china n dia ajak ktorg g rasa mknn china..mknn tu mcm mee tp x tau nama dia ape,tp mknn tu best gak..semlm gak,1st time sy mkn mknn china sbnr n mkn dgn chopstik(nasib baik.blh mkn smbl guna chopstik tu)..mlm tu,tgk liverpool jap,tp pnt sgt, so g tdr n x sempat pun tgk game tu abis...
pg td lak kena bgn awal sbb nk kena g klas..abis klas,trus blk..tp smpai je rmh,trus lunch n siap nk g shah alam blk sbb kena teman k.nurin g ambk k.sikim n yg lain kt rmh sewa dieorg..lps bdk baru msk rmh dieorg,ktorg suma g mcd kt syeksen 2 sbb hanis n k.sikim nk mkn prosperity..lps 2 trus g htr hajar blk rmh..ktorg singgah jap rmh dia sbb time 2 dh dkt maggrib..pkl 8 lbh bru blh rmh...skang bru dpt rehat,tp esk kena bgn awal gak sbb nk kena g kenduri kt phg..minggu ni mmg sgt penat tp best!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

journey 2 sg congkak..


semlm,sy g sg congkak ngan kwn2 sy..syok giler,tp syg odah x dpt join...rasa t'haru gak bila dieorg sanggup tggu sy blk utk g sg congkak sbb pg tu sy ada klas..hbs klas,trus blk rmh..smpai rmh,nurul n yg lain dh tggu..so,trus la g jmp boys sbb ktorg nk konvoi..tp.pnt je rushing sbb khairdin x smpai lg..so kena tggu dia dulu..tp sementara tggu dia smpt g the store jap utk beli mknn utk bwk g sg congkak tu..ktorg tolak g sg congkak dlm pkl 11.30pg,itupun singgah ambik khairudin kt bndr tun razak jap..ingat boys tau jln g sana sbb dieorg yg ajak...tp sbnrnya diaorg x tau jln pun..sy n nadia yg jd petunjauk jln..nurul mmg giler waktu driving..dia bwk mmg laju,mcm f1..ktorg rasa mcm nk mati kt dlm keta tu,especially nadia..ktorg pun giler gak dlm keta tu sbb asyik m'jerit je sbb dh lama x jmp..dr rmh smpai ke sg congkak,ktorg x henti2 ckp n gelak smpai sakit perut,meriah giler dlm keta tu..lps smpai sg congkak ktorg trus cari tempat utk lepak..boys je yg mandi..ktorg x bwk baju,so ktorg jd fotogedik je,tankap gmbr byk2 n duk lepak smbl borak je..dkt pkl 4 bru ktorg blk..waktu blk tu,nurul drive lg giler sbb dia race ngan muaz.. semlm mmg penat tp journey semlm mmg best walupun sekejap..lps ni suma org akn busy blk ngan study dieorg,so x tau lg la bila nk wat journey mcm tu lg n hopefully,odah dpt join journey lps ni lak..

p/s:to nana,nadia,nurul,odah n fatin,i luv u all so much!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

gonna miss u..

mlm td ktorg wat party utk rina coz dia nk kuar g sg buloh sbb dpt offer utk SPA..waktu party tu,sy jena main 1 game ni..game tu agak bodoh tp klakar la..game tu x de motif pape pun,cuma nk kenakn org je..skang nk citer psl rina lak..dia kwn yg best..mula2 ingat dia mcm ganas tp sbnarnya baik..even ktorg sama umur tp dia nmpk lg cam bdk2..esk pg dia blk,so kena la bgn pg utk say bye kt dia..hopefully ktorg akn kkl jd kwn yg best..i luv u rina n i gonna miss ur smile a lot...muaahhhhhhhhhh!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

blk rmh....

ari ni dpt blk rmh,syok giler..td kepo dtg ambik..pastu g klang htr awek dia..jammed giler nk msk klang..dkt pkl 10 mlm bru smpai rmh..pnt giler..tp x pe la,janji blh blk rmh.so,blh la on9..td ada klas repro je..tp ngantuk giler dlm klas td sbb mlm td stay-up sbb main game..hehehe..td baru je beli buku psycology ngan amal..dhla mahal buku tu,abiskn duit sy je..klau x,duit tu blh la wat simpan utk kuar nanti..x berbaloi lnsung beli buku tu..hanya sbb nk kena wat assignment kena beli buku tu..bodoh btl la..lps tu kena abiskn masa baca buku tu dulu bru blh wat assinment..knp la klau nk jd dr,kena bljr gak psycology???nk baca system pun dh x larat,ni nk kena baca buku psycology lak..bosan btul...tp lantak la,byk lg nk bnd nk pkir..mebe byk klas sy burn next week sbb blk kg..xtau la mcm mane nk topup klas tu blk..nmpknyer blk dr kg ni,dh x blh main.kena serius study sikit sbb mid sem pun dh dkat..takut giler bila pkir psl mid sem..huhuhu..dh ngantuk la..nk tdo la.x nk pkir bnd ni suma,wat tension je..esk nk bgn ngan semangat baru..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

i got flu..

ari ni sy kena selsema yg teruk..x tau knp kena selsema..truk btl,ubat lak x tau g letak mane..td,waktu klas GIT tetiba je selsema..ingatkn selsema kejap je,tp smpai skang still lg selsema.ari ni x best sgt coz td ktorg x puas ati sbb tetiba je tu kar jadual tutor ktorg.tutor ktorg patutnya ari ni,tp tetiba je tukar jd ptg esk.x tau sape yg pndai2 g tukar jadual tanpa inform ktorg dulu..tp lastly,1 klas kena g hall f utk jmp dr himyar.ingatkn jmp je,x expect pun ada lectured.bosan giler lectured respy td.x tau ape yg dia ckp.tp ari ni blh la fhm ckit accent dr himyar..accent dr karim pun dh faham,so ok la ckit..klas GIt ari ni best.dr karim pun best..tp x phm la bljr ape ari ni..
skang tgh selsema lg,jap lg nk mkn panadol kowt..dh lama x kena selsema truk mcm ni.rasa nk demam pun ada gak..harap2 x demam la sbb klau x, mati sy..mintak2 selsema ni ilang la n esk x selsema dah..
esk mak blk kg ngan abah n k.sikim.hajar pun tumpang skali..ari sabtu ni baru sy blk kg ngan kepo n k.nurin, x sabar lak nk blk kg utk raya..mak blk awak sbb ari khamis ni ada kenduri ayah me..ktorg x smpt la g kenduri tu sbb sy ada klas n kepo keja..x caye lak ayh me dh kawin,cam pelik je..ckp psl suma ni wat sy x sabar nk blk kg utk raya haji ni..
x tau la nk ckp ape..nanti sy citer lg ek..skang nk wat assingment lak..

p/s:to el,thx bg game,muuuaaaahhhhhhhhh.......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

x suka klas respy..

td g klas respiratory system.klas tu dr himyar yg ajar.dr tu x prnh ajar ktorg lg n dia dr baru.klas dia bosan giler,x tau pun apa yg dia ajar.nanti klau free kena la baca blk apa yg dia ajar td.hopefully dr tu akn ok,klau x mati la ktorg.mcm mana la nanti nk jwb xm.dr tu klakar bila dia gelak sbb dia gelak cam pelik..suma bdk dlm klas tu gelak sbb dia gelak..hopefully,dia ajar blk apa yg dia ajar td dlm lab esk.tp, sy pun salah gak sbb x baca sblm g klas,so bila msk klas diri sndiri yg merana n blur dgn ape yg lecturer ajar,padan muka!!
sem baru dh start,x tau nk expect apa sem ni..study nmpk mkn susah even sikit je subject.mintak2 sem ni dpt result ok gak.sem ni agak best sbb ktorg 1 klas dh rapt sikit,x mcm sem lepas.tp x best sbb jay n abg tenke x de.dieorg pndai,so bila dieorg x de x best lak..nanti kuiz pun x tau nk harap kt sapa lg sbb dh x leh tiru jay dh..so,kena tiru buku je la..group 1 agak best sbb byk bdk march,dieorg sengal n x serius sgt.tp dieorg suma sgt pandai..so,bila msk group 1 ni, blh la bljr dr dieorg sbb dieorg suma pandai.sy harap sgt sem 2 ni better dr sem 1:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

my first blog..

welcome to my bog!!!ni nlog pertama sy..rmai kwn dh ada blog, so sy pun try la wat bog gak..nk try jd blogger lak..kt sini korunk blh la knl d real ain..sorry la klau x update blog sgt coz sy slalu busy ngan study..be a medical student make me really busy..tp ni yg sy nk,so kena thn je la..sy x pandai sgt psl blog n suma ni so klau korunk nk komen pape,silakn..sy sudi bljr ngan korunk..lastly,syg korunk sume,muaahhh...

lots of luv,ain..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments