x suka klas respy..

td g klas respiratory system.klas tu dr himyar yg ajar.dr tu x prnh ajar ktorg lg n dia dr baru.klas dia bosan giler,x tau pun apa yg dia ajar.nanti klau free kena la baca blk apa yg dia ajar td.hopefully dr tu akn ok,klau x mati la ktorg.mcm mana la nanti nk jwb xm.dr tu klakar bila dia gelak sbb dia gelak cam pelik..suma bdk dlm klas tu gelak sbb dia gelak..hopefully,dia ajar blk apa yg dia ajar td dlm lab esk.tp, sy pun salah gak sbb x baca sblm g klas,so bila msk klas diri sndiri yg merana n blur dgn ape yg lecturer ajar,padan muka!!
sem baru dh start,x tau nk expect apa sem ni..study nmpk mkn susah even sikit je subject.mintak2 sem ni dpt result ok gak.sem ni agak best sbb ktorg 1 klas dh rapt sikit,x mcm sem lepas.tp x best sbb jay n abg tenke x de.dieorg pndai,so bila dieorg x de x best lak..nanti kuiz pun x tau nk harap kt sapa lg sbb dh x leh tiru jay dh..so,kena tiru buku je la..group 1 agak best sbb byk bdk march,dieorg sengal n x serius sgt.tp dieorg suma sgt pandai..so,bila msk group 1 ni, blh la bljr dr dieorg sbb dieorg suma pandai.sy harap sgt sem 2 ni better dr sem 1:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

elya~nadia said...

aiceh.. saye???
huhu..
wlcome 2 da club!!!
chaiyok2 4 sem 2!!!!!!!!!

Moderator said...

dr. himyar tu ok dan sgt bagus. dun worry...mmg care dia jar mcm tu..klu xtau apa2 just ask..dia tau bnyk benda..

mod - bms sem 5

ain said...

thx 4 d advice..i just realize dr himyar agak bagus n dia klakar gak la..